Όροι Χρήσης


Οι χρήστες των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου ikatsikis.gr/eshop υπόκεινται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά:

Το ikatsikis.gr/eshop, μεταξύ άλλων, έχει σχεδιαστεί με σκοπό την παροχή πληροφόρησης σχετικά με τα προϊόντα που εμπορεύεται, χωρίς καμία χρέωση για τους χρήστες του Διαδικτύου, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης. Το ikatsikis.gr/eshop θεωρεί ότι οι χρήστες του αποδέχονται τους δημοσιευμένους σε αυτή την σελίδα όρους. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους, θα πρέπει να διακόψετε την χρήση των υπηρεσιών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Το ikatsikis.gr/eshop δικαιούται να τροποποιήσει τις τιμές και τους όρους συναλλαγών ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι δημοσιευμένοι σε αυτή την σελίδα όροι συναλλαγών θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά για τυχόν αλλαγές. Το ikatsikis.gr/eshop δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων, στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες του. Το ikatsikis.gr/eshop δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ελλιπή απεικόνιση ή περιγραφή κάποιων προϊόντων. Το ikatsikis.gr/eshop δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από την χρήση του site ή και από τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτό.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το ikatsikis.gr/eshop διέπονται από τον Ν. 2472/1997 του Ελληνικού Δικαίου, που αφορά στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, με την προσθήκη των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, από την Διεθνή Οδηγία Ευρωπαϊκού Δικαίου 2000/31/ΕΚ, το Π.Δ. 131/2003 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, που αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Το ikatsikis.gr/eshop δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν εκτός εταιρείας. Το acdcshop.gr δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών δεδομένων των χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται πλήρως, δεδομένου ότι το σύστημα συναλλαγών του ikatsikis.gr/eshop δεν αποθηκεύει αριθμούς πιστωτικών καρτών. Ο χρήστης όποια στιγμή το θελήσει μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία του ikatsikis.gr/eshop.

Επιστροφές προϊόντων που είναι ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA)

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία είναι ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη.

Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο ikatsikis.gr/eshop πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Η επιστροφή του ελλαττωματικού προϊόντος γίνεται αφού έχετε λάβει σχετική έγκριση έπειτα από συνεννόηση με το ikatsikis.gr/eshop. Αφού λάβετε την έγκριση μας πρέπει συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή. Αφού το ελέγξουμε και επιβεβαιώσουμε το ελάττωμα θα γίνει αντικατάσταση ή πίστωση των χρημάτων που καταβλήθηκαν μετά από συνεννόηση μεταξύ εμάς και του πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Δικαίωμα υπαναχώρησης Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μία παραγγελία και να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει με δικό σας μέσο (courier ή ταχυδρομείο) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Η επιστροφή ενός προϊόντος ή όλης της παραγγελίας γίνεται αφού έχετε λάβει σχετική έγκριση έπειτα από συνεννόηση με το ikatsikis.gr/eshop ή αποστέλλοντας μας το έγγραφο υπαναχώρισης με email. Υπόδειγμα εγγράφου υπαναχώρισης θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ. Αφού λάβετε την έγκριση μας πρέπει συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή.

Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο ikatsikis.gr/eshop πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του (σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό), να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη ή τιμολόγιο) και η αρχική του συσκευασία να συμπεριλαμβάνεται μέσα στην νέα συσκευασία και να είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, σας γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 48 ωρών μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους στο κατάστημα μας. Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας: Στην περίπτωση που έχει γίνει λάθος από εμάς κατά την εκτέλεση της παραγγελίας μας ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου ή email και θα φροντίσουμε άμεσα για την επίλυση του προβλήματος. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή, καθώς και εκείνα για την αντικατάστασή επιβαρύνουν το ikatsikis.gr/eshop.

Εγγύηση προϊόντων Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας της αντιπροσωπείας ή του επίσημου εισαγωγέα (όσον αφορά σε μερικά από αυτά, εισαγωγέας είναι το ikatsikis.gr/eshop) και έχει διάρκεια 12-24 μήνες, ανάλογα με το προϊόν και τον κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης, πρέπει να υπάρξει έγγραφη επικοινωνία (e-mail) για καθοδήγηση του πελάτη.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση στον ήλιο, κ.λπ.) καθώς καί αναλώσιμα υλικά, όπως λάμπες, μπαταρίες κ.λπ.