Τρόποι Αποστολής


Αποστολή με Courier Στον Χώρο Σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες courier SPEEDEX και Ταχυμεταφορές Ελτα Πόρτα - Πόρτα. Αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί έως της 2:30 το μεσημέρι.
Η παράδοση γίνεται συνήθως σε (1~3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίες και νησιωτικές περιοχές, ενώ για δυσπρόσιτες 1~5) από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3.00€.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και συγκεκριμένα στο πεδίο καταχώρησης τον στοιχείων παράδοσης σας, το σύστημά μας υπολογίζει το βάρος της παραγγελίας σας, καθώς και των τόπο διαμονής σας (χερσαία – νησιωτική – δυσπρόσιτα) και σας γνωστοποιεί ακριβώς τα έξοδα αποστολής.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, Μεγάλων Δεμάτων.

θέλοντας να εξυπηρετήσoυμε τους πελάτες μας, στις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνουμε κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους όπως εργαλεία, μηχανήματα βενζίνης, θερμάστρες κ.α. (απο 15kg και άνω), την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.
Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών της πόλης μας είναι δωρεάν.
Επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την μεταφορά της παραγγελίας σας μέχρι το αντίστοιχο πρακτορείο στην πόλη σας. (Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας). Εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει στο χώρο σας, αυτό θα γίνει με συννενόηση από μέρους σας με το τοπικό πρακτορείο.

Παραλαβή από το Κατάστημα Μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα μας στο 4ο χιλ. Καρδίτσας-Μητρόπολης, χωρίς καμιά επιβάρυνση.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα κατά την υποβολή της παραγγελίας να έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα".
Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα καθώς και την παράδοση των προϊόντων.

Κατόπιν Συνεννόησης.

Αν βρήκατε στο κατάστημά μας αυτό που ψάχνεται, αλλά η παραγγελία σας είναι μεγάλη - ογκώδες και δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για την αποστολή της, επιλέξτε στον τρόπο αποστολής «κατόπιν συνεννόησης» και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη μέθοδο αποστολής.

Αποστολή Με Δική Σας Εταιρεία Courier.

Σε περίπτωση που είσαστε επαγγελματίας ή εταιρεία και έχετε συνεργασία με κάποια εταιρεία courier, στα σχόλια της παραγγελίας σας μπορείτε να μας ενημερώσετε με ποια courier συνεργάζεστε και να σταλεί η παραγγελία σας με χρέωση των μεταφορικών στο λογαριασμό σας.
Στο σημείο αυτό καλό θα ήταν να μας γνωστοποιήσετε και τον κωδικό πελάτη καθώς είναι μια πληροφορία που χρειάζεται η εκάστοτε courier προς διευκόλυνση της διαδικασίας.

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ*.